Transport til Norge fra Przemysl

På Tesco senteret som er i Przemysl ( det største mottakssenter i Polen ) Har de en registreringsplass for både flyktninger og dem som kan kjøre (alle former for transport. Privat, sponset, bil, buss).

Det samme senteret har et område inne som heter sone 12, for alle som vil til Norge. Her kan flyktninger som har registrert seg, vente på at transporten kommer. Det er madrasser, leger, mat og lademuligheter.

Når transporten kommer til senteret, vil de som jobber der gå i den sonen og gi beskjed om at folk som har registret seg for å dra til Norge kan gå ut og sette seg på bussen. Hvis alle følger dette systemet, vil hele prosessen bli effektiv. Dette avhenger av at denne informasjonen når ut til så mange som mulig! Det er helt essensielt for at mennesker ikke forvirrer seg over alt i Polen og busser som kommer med et godt formål om å kjøre folk til Norge, ender opp med å reise med tomme seter tilbake fordi de ikke har fått samlet nokk folk.

Denne informasjonen vil redde tusenvis av liv. Spesielt dem som ikke tør å reise ut av krigssonen fordi de ikke vet hva som venter dem og hvordan de skal klare å komme seg videre. Spre denne informasjonen til så mange som mulig! Jeg kan fortsatt bli kontakter på +4747726997 (Nataliya Granrud) for flere spørsmål og hjelpe til å koordinere dem som ikke har fått dette med seg. Forhåpentligvis vil vi om ikke lenge, ha etablert et godt system som alle følger. Tesco, Przemysl 37-700

Forrige
Forrige

My war story

Neste
Neste

Status etter første uke ved grensen